Zoeken naar klantgerichte bedrijven

klantgerichte bedrijven
Klantgerichtheid.
Ook klantgerichte medewerkers of bedrijven moeten oog houden voor de zakelijke kant. Veel consumenten willen, net als de bedrijven, graag zo veel mogelijk bereiken tegen zo weinig mogelijk moeite of kosten. Het vinden van die balans is een onderdeel van iedere commerciële activiteit.
Klantgericht ondernemen en werken erg moeilijk Indora: Indora.
Dit is nog maar een eenvoudig voorbeeld. Bij klantgericht ondernemen hoort een klantgerichte organisatiestructuur met klantgerichte bedrijfsprocessen en die zijn vaak afwezig. Klantgericht ondernemen wordt vaak verward met technologie. Men heeft het dan over CRM-systemen, business intelligence, self-service, behavorial targetting, location based services, social media etc. Allemaal prachtige hulpmiddelen, maar ze worden vaak een doel op zich, zonder dat het leidt tot meer klantgerichtheid en meer tevreden klanten. Dus zijn bedrijven tegenwoordig vooral bezig om ook iets met social media te doen in plaats van hun bestaande klanten zo goed mogelijk te bedienen.
KBC en CheckMarket kiezen meest klantgerichte KMO CheckMarket.
Dit jaar werd de award toegekend aan DOVY Keukens. Een vakkundige jury reikte de prijs uit na een analyse van een tevredenheidsonderzoek onder alle klanten van de deelnemende bedrijven en na een diepgaand interview en audit met managers van de bedrijven. KBC Bank en Verzekeringen draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel. Om het belang van klantgerichte processen in de verf te zetten, reikte KBC deze prestigieuze award uit aan de meest klantgerichte KMO in Vlaanderen.
Volvo is meest klantgerichte bedrijf van Nederland Marketingfuel.
Volvo mag zichzelf een jaar lang het meest klantgerichte bedrijf van Nederland noemen. De Zweedse autofabrikant volgt D-Reizen op als winnaar van de zesde editie van de Customer Centric DNA Awards. Initiatiefnemers BearingPoint en Novio Research baseren de uitslagen op ruim 13.000 consumentenwaarnemingen. In de Top 12 best scorende bedrijven komen dit jaar nieuwe namen naar voren waaronder de overall winnaar Volvo, maar ook Univé verzekeraars en DSW zorgverzekeraars.
Volvo is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland CustomerTalk.
2017 om 0930.: Autodealer Volvo mag zichzelf een jaar lang het meest klantgerichte bedrijf van Nederland noemen. Dat is bekendgemaakt tijdens de 6e editie van de Customer Centric DNA Awards. Ruim 13.000 consumentenwaarnemingen zijn voorafgaand aan de uitreiking in kaart gebracht. D-reizen, de award-winnaar van vorig jaar, eindigde op de tweede plaats. In de top 12 best scorende bedrijven komen dit jaar nieuwe namen naar voren waaronder de overall winnaar Volvo, maar ook verzkeraar Univé en zorgverzekeraar en DSW.
Hoe creëer je een klantgerichte strategie voor jouw bedrijf.
Niet alleen gezond verstand vertelt ons dat klantgericht ondernemen belangrijk is, maar ook onderzoek van Deloitte en Touche toont aan dat klantgerichte bedrijven 60% winstgevender zijn ten opzichte van bedrijven die geen focus op de klant leggen. Hoe word ik een klantgerichte organisatie?
Training Klantgerichtheid / Hospitality Croan Consult.
Je wilt je cliënten graag gastvrij ontvangen in je bedrijf zodat ze ook een volgende keer weer terugkomen. Met de perfecte service en klantgerichtheid maak je van je klanten zelfs fans van je bedrijf. Doel van de training klantgerichtheid / hospitality. Verbeteren van de klantgerichte attitude en klantgerichte benadering van je medewerkers.
RegioBank.
Op de CCDNA Awards zijn we gisteravond benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland. Juryprijzen zijn mooi, maar het is nog veel mooier om verkozen te worden door de mensen waar we het écht voor doen: onze klanten. Beste klanten, hartelijk dank voor dit mooie compliment.
Wie zijn de meest klantgerichte bedrijven van Nederland? Emerce.
Maandag 2 maart 2015 1902.: Wie zijn de meest klantgerichte bedrijven van Nederland? Bedrijven die er het afgelopen jaar het beste in zijn geslaagd hun klanten centraal te zetten in het klantcontact, zullen 23 april weer worden beloond met een CCDNA Award.

Contacteer ons

-- de klantgerichte overheid
-- klantgerichte bedrijven
-- organisatieontwikkeling opleiding
-- training organisatieontwikkeling
-- organisatieontwikkeling model
-- wat is organisatieontwikkeling
-- organisatieontwikkeling definitie
-- cursus organisatieontwikkeling
-- organisatieontwikkeling fasen
-- adviseur organisatieontwikkeling