Meer resultaten voor workshop omgaan met weerstand

workshop omgaan met weerstand
Presentatie workshop 9 weerstand als hulpmiddel bij organisatieverand.
Number of Embeds. No notes for slide. Presentatie workshop 9 weerstand als hulpmiddel bij organisatieverandering. Omgaan met weerstanden Henriëtte van Ginneken / Bert Visser met hulp van Ineke van der Sloot. Weerstand Even voorstellen. Weerstand bij jezelf ulliHoe merk jij je eigen weerstand?
Cursussen communicatie en samenwerken Laura van den Brink Communicatie Haarlem.
Omgaan met weerstand in professionele adviessituaties. Als professional adviseer je vaak over de juiste aanpak, oplossingen voor problemen en verbeteringen. Je doet je werk, dat waar jij zo goed in bent en waar anderen je voor nodig hebben. En soms loop je daarbij tegen weerstand aan.
Training: Omgaan met weerstand Springest.
Omgaan met weerstand vraagt om inventiviteit, humor en een doortastende aanpak. Het zijn de ingrediënten die bij weerstand om de hoek komen kijken en die in de workshop als een rode draad door het programma lopen. Teamleden worden gespiegeld en geconfronteerd met hun eigen gedrag en de reacties die door dat gedrag worden opgeroepen.
Training: MBO Workshop Omgaan met Weerstand De Goedkoopste! Edubookers.com.
Uitgangspunten van weerstand. Certificaat De MBO Workshop Omgaan met Weerstand biedt u de mogelijkheid om het certificaat te behalen.: MBO Workshop Omgaan met Weerstand. Uniek concept van VSK-Academy Het unieke concept van onze individuele aanpak stelt u in de gelegenheid om uw leslocatie zelf te bepalen.
Omgaan met weerstand bij verandering. expertacademy-logo-black.
Deze" zeer inspirerende workshop leerde me hoe positief te communiceren in tijden van verandering en ook hoe communiceren met verschillende profielen binnen een team. We hebben het maximum gehad op de korte tijdspanne, dus kon het niet beter. Kim Coenen De Lijn. Opleiding Omgaan met weerstand bij verandering.
Omgaan met weerstand de Baak.
Drie tips voor het omgaan met weerstand. Weerstand, wie heeft er niet mee te maken? Weerstand is een nuttige bron bij verandering, maar voor de meesten van ons is dat niet wat we willen horen. Weerstand is met name lastig, vermoeiend en een sta-in-de-weg.
Omgaan met weerstand Cursus didactiek.
Omgaan met weerstand. Hoe leren mensen? Trainer als persoon. Het is de nachtmerrie van elke trainer, hoe ervaren ook: de confrontatie met een groep die geen kant op wil, althans niet die van jou. Een zekere weerstand hoort bij leersituaties.
Lezingen / Workshops DB.
Uiteraard onder begeleiding van onze docenten. Een korte greep uit de workshop.: inzichten uit onder andere de sociale psychologie zoals nudging en onze eigen ervaring.; herkennen van en omgaan met psychologische weerstand.; bewezen en concrete beïnvloedingstechnieken die je zelf kunt toepassen.;
Workshop Omgaan met weerstand Puur Therapie en coaching Nijverdal, Hans Bolte.
Heb je ook wel eens het gevoel dat het onvoldoende op rolletjes loopt binnen je gezin? Vraag jij je weleens af hoe je van de moeilijke klas waarin je lesgeeft een groep kunt maken? Als jij deze vragen herkent, nodig ik je van harte uit om naar de workshop Omgaan met weerstand te komen.
Workshop: Online workshop: Omgaan met weerstand Springest.
Online workshop: Omgaan met weerstand. Deze workshop is helaas verwijderd door atSync. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Emotionele intelligentie Omgaan met weerstand.
Training: Als trainer omgaan met uitdagingen en weerstand Annita Rogier.
Workshop: Advanced Career Coaching. Training: Als trainer omgaan met uitdagingen en weerstand. Deelnemers die voortdurend met hun GSM of laptop in de weer zijn, niet op tijd terugkomen van pauzes, blijven kletsen of weerstand vertonen tegen een model of rollenspel: de nachtmerrie van menig trainer.
Werken met weerstand CoachCounsellor Academie Gouda.
Workshop Werken met Weerstand. In deze workshop leer je omgaan met de weerstand die zich openbaart bij jezelf als coach / counsellor en / of bij de cliënt. Iedere coach / counsellor loopt regelmatig aan tegen weerstand bij zichzelf en / of de cliënt.

Contacteer ons

-- vragenlijst leiderschapsstijlen
-- workshop omgaan met weerstand
-- cursus leiderschapsstijlen
-- vier leiderschapsstijlen
-- werkvorm omgaan met weerstand
-- leiderschapsstijlen in de zorg
-- daniel goleman leiderschapsstijlen