Op zoek naar omgaan met weerstand in gesprekken?

omgaan met weerstand in gesprekken
Training Onderhandelen en conflicthantering Academy4-Weerbaarheid.
Lastige gesprekken voeren. Kennismaken met mediation. Omgaan met feedback. Assertiviteit op de werkplek. Grip op stress en werkdruk. Grip op ziekteverzuim. Advies en begeleiding. Herhaling, coaching en tools. Training Onderhandelen en conflicthantering. De training Onderhandelen en conflicthantering gaat dieper in op uw gedrag en de wijze waarop u overkomt tijdens conflict en onderhandelingssituaties. Tijdens veel samenwerkingssituaties bestaan verschillende belangen, waarbij de kans op conflicten aanwezig is. In sommige gevallen escaleren de conflicten en zoekt u naar vaardigheden om deze op een effectieve wijze aan te pakken. U leert om te gaan met weerstand en het incasseren van tegenwerpingen.
Omgaan met weerstand PAK organisatieontwikkeling.
Omgaan met weerstand. Omgaan met weerstand in gesprekken. Door Frits Cohen. In je werk kun je te maken hebben met gesprekspartners die gedrag van weerstand vertonen. Weerstand in dit kader kan het best geduid worden vanuit de invalshoek van de motiverende gespreksvoering.
Omgaan met weerstand bij coaching ICM Opleiding Trainingen.
Het woord weerstand wordt gebruikt als de aarzeling niet wordt uitgesproken, maar als er wel allerlei non-verbale signalen en indirecte uitspraken zijn die aangeven dat iemand het niet ziet zitten. Deze signalen vormen de sleutel tot succes in het omgaan met weerstand.
Omgaan met weerstand: probeer vooral niet te overtuigen Intermediair.
Leren omgaan met weerstand. Weerstandstrainingen zijn er in allerlei variaties. ICM biedt bijvoorbeeld op verschillende plaatsen in het land de tweedaagse cursus Effectief omgaan met weerstanden voor 1.195 euro. Bij VSK Academy kun je de hbo-workshop Managen van weerstand volgen; deze eendaagse individuele training kost 449 euro.
Omgaan met weerstand in gesprekken OUDERCOMMUNICATIE.
In deze training van Huis Communicatie, Omgaan met weerstand in gesprekken, nemen we gesprekstechnieken onder de loep. Het doel is om gesprekken met ouders zo te laten verlopen dat ze in dienst kunnen staan van waarvoor ze bedoeld zijn: de ontwikkeling van het kind.
Weerstand overwinnen in een adviesgesprek.
Je laat merken dat je de weerstand begrijpt. Bevragen: Waar zit je aarzeling precies in? Zoek uit welke aarzelingen je geadviseerde precies heeft. Voorkom daarbij een discussie: vraag door en vat samen. Deze drie aanpakken zul je vaak tegelijkertijd gebruiken. Ze zijn met elkaar verbonden.
Omgaan met weerstand tegen verandering in organisaties.
Die weerstand komt in de meeste gevallen niet voort uit onveranderbare karaktereigenschappen, maar uit onbegrip over wat de veranderaar wil, waarom hij dat wil en hoe hij dat wil. Eén van de grootste fouten die een veranderaar kan maken is het terzijde schuiven van dit soort signalen als niet ter zake doende en slechts uitingen van weerstand. Omgaan met weerstand tegen verandering in organisaties.
Omgaan met weerstand.
Psychologische theorieën over weerstand vind je in het artikel Overtuigen en beïnvloeden op leren.nl. Lees meer over hoe je in een adviesrelatie weerstand kunt overwinnen. Op leren.nl vind je ook meer over Omgaan met weerstand in een didactische situatie. Meer over profiteren van weerstand vind je op leren.nl.
Weerstand en emoties op de werkvloer; hoe de emotionele onderstroom gesprekken beïnvloedt Bannink Coaching Consultancy.
Emoties op de werkvloer zullen afnemen, voor jezelf en je collegas. Wil je meer weten over hoe jij en/of je team kan omgaan met de emotionele onderstroom weerstand en emoties in gesprekken of tijdens overleggen? Neem vrijblijvend contact met me op.
Filmpje over feedback en omgaan met weerstand Johan Stevens.
Er is een splinternieuw filmpje over leidinggeven, feedback geven en ontvangen en omgaan met weerstand! Dit filmpje speelt zich af in een kantoorsetting, maar is te gebruiken voor veel verschillende doelgroepen, je nodigt de mensen uit om te kijken naar gedrag!
Omgaan met weerstand en emotie Weerbaarder in lastige situaties!
Kennismaking en doelen benoemen. Wat is weerstand? Functie van weerstand. Oorzaken van weerstand. Eigen weerstand herkennen. Gedrag roept gedrag op. Actie is reactie. Begrip voor emoties van klant. Feiten van emoties scheiden. Omgaan met eigen emoties. Weerstand in gesprekken voorkomen.
Hoe ga je om met weerstand? 2 inzichten en 5 technieken! SBO Blog.
Praat met ze om er achter te komen hoe het volgens hen beter kan en leer van hun inzichten. Door draagvlak te creëren, zorg je ervoor dat de ander bondgenoot wordt van je plannen. En dat vermindert de weerstand enorm. Het lastige is dat al deze tips aangeven dat jij kan/moet veranderen en niet de ander. Het fijne is dat al deze tips knoppen zijn waar jij zelf aan kan draaien. Meer leren over positief veranderen? Tijdens de Opleiding voor de Zorgcoördinator leer je meer over hoe je positieve gesprekken kunt voeren. Maar we gaan ook in op je eigen rol keuzes maken, focus, tijdsbesteding, de plaats van jou als zorgcoördinator in de school verantwoordelijkheden en bevoegdheden en het zorgbeleid dat voldoet aan alle actuele eisen.

Contacteer ons

-- omgaan met weerstand oefeningen
-- soorten leiderschapsstijlen
-- leiderschapsstijlen van hersey en blanchard
-- omgaan met weerstand in gesprekken
-- leiderschapsstijlen test hersey en blanchard
-- omgaan met weerstand bij verandering
-- omgaan met weerstand theorie
-- omgaan met weerstand tips
-- leiderschapsstijlen onderwijs